Не искаме да седим безучастно и да гледаме. Ние помагаме на Украйна.

Не искаме да седим безучастно и да гледаме. Ние помагаме на Украйна.

Български национален панел няма да седи безучастно и ще помогне на пострадалата от война Украйна.

Ние вече дарихме близо 8000 лв. за събирането на средства „SOS Украйна“ на надеждната организация с нестопанска цел „Хора в нужда“ (People in Need), която има опит с хуманитарна помощ в региона. И това не е всичко.

В същото време планираме да включим цялата ни общност, която се състои от повече от сто хиляди респонденти, които са свързани с панелите под управлението на Европейските национални панели в пет европейски страни – Чехия, Словакия, Полша, Унгария и България.

През следващия месец всеки от респондентите ще има възможността да дари наградата си от попълнените въпросници на „Хората в нужда“, за да помогне на Украйна. Ако нашата общност надхвърли сумата, която допринесохме (8000 лв.), ние ще дарим допълнителни средства. Организацията ще използва даренията за хуманитарна помощ за жертвите от въоръжения конфликт, хората, бягащи от войната, бежанците, както и за защита на семейства и хора в опасност.

Можете да дарите, използвайки сметката на профила си:

https://www.nacionalenpanel.bg//prize/contribution-to-charity/

Да помагаме на другите не е непознато за нас. Еропейските национални панели работи с организации с нестопанска цел всяка година и с помощта на нашите респонденти се опитваме да направим света едно по-добро място. Присъединете се към нас, като положим общи усилия.