Празнуваме 10 години!

Празнуваме 10 години!

EНП (преди това ЧНП, СНаП) отбелязва една прекрасна годишнина. Да, някои от Вас отговарят на анкетите вече 10 години и за това Ви изказваме нашите искрени благодарности.

През 2012 г., когато беше основан ЧНП в Чешката република и Словакия, нашите респонденти можеха да си купят нов iPhone 4S. Същата година, Чехия и Словакия спечелиха и медали на Световното първенство по хокей, като чехите станаха трети, а словаците - втори. За тези 10 години заедно успяхме да реализираме 14 093 проекта, 9 милиона анкети! Постепенно ЧНП се разшири извън границите на бивша Чехословакия, така че се наложи да сменим името си, основахме и Европейски национални панели. Днес имаме национални панели в Полша, Унгария и България, а до края на тази година ще има и в Румъния.

Имаме чудесни членове, които от самото начало са дарили 3 651 040 чешки крони от своите награди за благотворителност само в Чехия. През тези 10 години благодарение на Вас успяхме да поддържаме обучението на 10 кучета асистенти за хора с увреждания, които вече няколко години активно помагат на своите стопани, подпомагахме деца пациенти в болница Буловка в Прага, допринесохме за Уницеф и много други благотворителни дружества. Не на последно място, нашите респонденти проявиха голяма солидарност по отношение на ситуацията в Украйна, като заедно с компаниите майки допринесохме с 41 хил. евро!

Редовно възнаграждаваме най-активните членове с малки почерпки в знак на благодарност за усилията им.

2022 г. е решаваща за нас. Искаме да се съсредоточим повече върху общуването с Вас. Да активизираме повече членове във Вашата страна. Искаме Ви предоставяме повече интересни изследвания от различни сфери и да обогатяваме каталога с награди с нови интересни елементи. Позволете ни постепенно да ви запознаем с нашия екип от хора, които се грижат всичко да върви гладко. Искаме да Ви покажем, доколкото е възможно, резултатите от изследванията, в които участвате (понякога това е възможно с разрешението на клиента).

Пожелаваме Ви красиво лято, както и да съберете положителна енергия за есенните месеци. Още веднъж Ви благодарим за Вашето сътрудничество.

Екипът на ЕНП